Izdvajamo iz ponude:
  Vesti:

HVALA VAM NA POVERENJU • 17-Sep-2012

Želimo ovim putem da se zahvalimo svima koji ste od pocetka pratli razvoj sajta i svojim posetama, predlozima i sugestijama doprineli povećanju kvaliteta usluge i robe koju Vam pruzamo. Nakon 2 meseca od postavljanja nove verzije sajta beležimo stalan porast novih partnera. Takođe veliki broj upita za ponudu i narudžbenica je vršen elektronski, i time značajno smanjio vreme od "zahteva" do "realizacije". Očekujemo da i u buduće budemo deo vašeg svakodnevnog rada. Hvala.

 


  Mogućnosti sajta:

Ovaj sajt je nastao sa idejom da se našim sadašnjim i budućim kupcima omogući da što jednostavnije dođu do informacija o robi iz našeg asortimana.
  • Registracija: Registracijom na portalu otvara Vam se niz opcija koje ćete moći da koristite i time ubrzate svoj svakodnevni rad na tenderima, projektima ili kod poručivanja robe. Kada se jednom registrujete i popunite Vaše podatke, za svaku sledeću posetu, biće Vam dovoljni samo e-mail i lozinka.
  • Upiti za ponudu: Slanje upita za ponudu direktno sa sajta je ideja za koju mislimo da će u dobroj meri ubrzati i smanjiti mogućnost greške kod definisanja naziva i dimenzije željenih artikala. Popunjavanje zahteva je pojednostavljeno a vreme za odgovor na Vaš upit je višestruko kraće.
  • Naručivanje: Jednostavnim odabirom artikala i kasnijim definisanjem neophodnih podataka (količina, naziv firme i kontakti) bićete u mogućnosti da gotovo trenutno izvršite naručivanje robe prema već dogovorenim uslovima. O vremenu isporuke će Vas obavestiti naša komercijalna služba.
  • Novosti: Registracijom i popunjavanjem polja za obaveštenja, bićete informisani o svim našim novim proizvodima i aktivnostima koje sprovodimo.
  • Video: Registracijom i popunjavanjem polja za obaveštenja, bićete informisani o svim linkovima.