Izdvajamo iz ponude:
  Vesti:

Prezentacija HUOT-a na SAJMU VODA • 22-Nov-2012

’’Francuski proizvođač HUOT predstavio je na nedavno održanom Sajmu voda u Beogradu nove koncepte i inovativna rešenja za smanjenje gubitaka vode među kojima su i: HUOT SECUO - sigurnosni ventili za ograničavanje i zaključavanje protoka pitke vode, kao i HUOT CITERNUO - PE šahtovi za 1-2 vodomera.Predstavnici HUOT –a su ovom prilikom istakli da će se u narednom periodu javiti potreba za napuštanjem nekih zastarelih koncepata (u delu održavanja opreme i neefikasnog gazdovanja) i da na tržištu već postoji ponuda rešenja koja će doprineti uštedi u resursima i poboljšanju poslovanja, među kojima je i izmeštanje vodomerskih kućišta na javne površine i način njihove zaštite, kontrole i održavanja.Francuski proizvođač HUOT koji obezbeđuje dizajniranje, industrijski proces i prodaju kompletnog priključnog sistema za mrežu pitke vode deo je industrijske grupacije koju čini 5 kompanija, u Francuskoj i Evropi posluje od 1901 godine i prisutan je u preko 40 zemalja na 5 kontinenata. Proizvodi francuskog proizvođača HUOT su na tržištu Srbije prisutni od 2005 godine posredstvom eksluzivnog uvoznika, preduzeća Mimakomerc. ’’ 


  Mogućnosti sajta:

Ovaj sajt je nastao sa idejom da se našim sadašnjim i budućim kupcima omogući da što jednostavnije dođu do informacija o robi iz našeg asortimana.
  • Registracija: Registracijom na portalu otvara Vam se niz opcija koje ćete moći da koristite i time ubrzate svoj svakodnevni rad na tenderima, projektima ili kod poručivanja robe. Kada se jednom registrujete i popunite Vaše podatke, za svaku sledeću posetu, biće Vam dovoljni samo e-mail i lozinka.
  • Upiti za ponudu: Slanje upita za ponudu direktno sa sajta je ideja za koju mislimo da će u dobroj meri ubrzati i smanjiti mogućnost greške kod definisanja naziva i dimenzije željenih artikala. Popunjavanje zahteva je pojednostavljeno a vreme za odgovor na Vaš upit je višestruko kraće.
  • Naručivanje: Jednostavnim odabirom artikala i kasnijim definisanjem neophodnih podataka (količina, naziv firme i kontakti) bićete u mogućnosti da gotovo trenutno izvršite naručivanje robe prema već dogovorenim uslovima. O vremenu isporuke će Vas obavestiti naša komercijalna služba.
  • Novosti: Registracijom i popunjavanjem polja za obaveštenja, bićete informisani o svim našim novim proizvodima i aktivnostima koje sprovodimo.
  • Video: Registracijom i popunjavanjem polja za obaveštenja, bićete informisani o svim linkovima.