Izdvajamo iz ponude:
  Vesti:

SAJAM VODA 2017 - MODULARNI VODOMERNI ŠAHTOVI • 09-Jan-2018

Intervju sa g. Vladimirom Vasiljevićem, regionalnim predstavnikom prodaje francuskog proizvođača HUOT
Na ovogodišnjem Sajmu voda održanom od 15-17.novembra 2017. u beogradskoj BelExpo hali, tim E2 magazina imao je priliku da prisustvuje prezentaciji novog tipa proizvoda u industriji vodosnabdevanja – modularnog vodomernog šahta što je bio povod za razgovor sa predstavnikom prodaje francuskog proizvođača HUOT, g. Vladimirom Vasiljevićem.
E2 magazin: - Kakvi su utisci sa ovogodišnjeg Sajma.
Odvajanje od Sajma građevine pre nekoliko godina bio je logičan korak za odlično posećen Sajam voda koji je ove godine postavio dodatni paviljonski prostor za nove izlagače usled povećanog interesovanja.
Na HUOT-ovom štandu smo se i ove godine potrudili da naše klijente dočekamo na tradicionalnom matinée-u uz francuske sireve i kroasane i našu aktuelnu ponudu proizvoda.
Usled dinamičnijih primena strategija razvoja sistema vodosnabdevanja, ponajviše prema direktivama EU, a koje se oslanjaju na podršku lokalnih samouprava, kreditora i EU fondova, javna vodovodna preduzeća sada na tržištu traže rešenja za brže i jeftinije širenje distributivnih mreža i priključivanje korisnika, kao i za bolju naplatu i smanjenje gubitaka.
E2 magazin: - Predstavite našim čitaocima novi proizvod.
U pitanju je proizvod oznake 1178 iz porodice RegardUO koji je svoju evropsku premijeru imao na Sajmu Pollutec u decembru 2016. a po prvi put u regionu, i na Sajmu voda u Beogradu, u novembru ove godine;
RegardUO 1178 - je termoizolovani, modularni vodomerni šaht sa podešavanjima po visini i pod uglom (700-1700 mm; sa nastavcima od 200mm), kompletno opremljen fitingom i ventilima, testiran u fabrici, sa paletom poklopaca (od 1,5 do 25t nosivosti), i spreman za ugradnju na javnoj ili privatnoj površini.
E2 magazin: - Gde očekujete najveću primenu ovog proizvoda?
Zbog sve izraženijih potreba odgovornih lica u vodovodnim preduzećima za lakšim i bržim ugradnjom, održavanjem i kontrolom, u narednom periodu javiće se trend ugradnje vodomernih šahtova na javnoj površini (kao sa električnim brojilima; na trotoaru), što je uostalom slučaj na zapadnoevropskim tržištima.

E2 magazin: - Šta se još nalazi u vašoj proizvodnoj ponudi?
Fabrika HUOT posluje od 1901. godine, deo je deo industrijske grupacije SAS u kojoj se nalaze još 3 fabrike, i specijalizovana je za proizvodnju namenjenu poslovima izgradnje i održavanja distributivnih sistema pitke vode; proizvoda za spajanje cevi i proizvoda za ugradnju kućnih priključaka (spojnice, ogrlice, ventili i alati), kompresionog fitinga (vodeći na francuskom i drugim tržištima), kao i opreme za vodomere (ventili, šahtovi).
E2 magazin: - Koje inovacije uvodite u poslovanje i proizvodnju.
Održavanjem tradicije u poslovanju, CAD i CAM orijentisanoj proizvodnji, godišnjim ulaganjima u nivou od 1 mil EUR, kao i našem specifičnom „know-how“ (fra. „savoir-faire“) i međusektorskoj saradnji na bazi „okruglog stola“, uspevamo u tome da naši proizvodi budu inovativni i imaju svoje evolucije; 1950. flanš-adapter SR, 1980. fiting RexUO, 1984. servis-ventil YacUO, 1993. univerzalna ogrlica, i od 2007. šahtovi CiternUO 1180 i 1100.

 


  Mogućnosti sajta:

Ovaj sajt je nastao sa idejom da se našim sadašnjim i budućim kupcima omogući da što jednostavnije dođu do informacija o robi iz našeg asortimana.
  • Registracija: Registracijom na portalu otvara Vam se niz opcija koje ćete moći da koristite i time ubrzate svoj svakodnevni rad na tenderima, projektima ili kod poručivanja robe. Kada se jednom registrujete i popunite Vaše podatke, za svaku sledeću posetu, biće Vam dovoljni samo e-mail i lozinka.
  • Upiti za ponudu: Slanje upita za ponudu direktno sa sajta je ideja za koju mislimo da će u dobroj meri ubrzati i smanjiti mogućnost greške kod definisanja naziva i dimenzije željenih artikala. Popunjavanje zahteva je pojednostavljeno a vreme za odgovor na Vaš upit je višestruko kraće.
  • Naručivanje: Jednostavnim odabirom artikala i kasnijim definisanjem neophodnih podataka (količina, naziv firme i kontakti) bićete u mogućnosti da gotovo trenutno izvršite naručivanje robe prema već dogovorenim uslovima. O vremenu isporuke će Vas obavestiti naša komercijalna služba.
  • Novosti: Registracijom i popunjavanjem polja za obaveštenja, bićete informisani o svim našim novim proizvodima i aktivnostima koje sprovodimo.
  • Video: Registracijom i popunjavanjem polja za obaveštenja, bićete informisani o svim linkovima.